Što je MaliUred aplikacija? Računi, ponude…

MaliUred je web aplikacija, odnosno kompliciranije sročeno cloud servis koji služi za izdavanje online ponuda, online računa, fiskalizaciju računa, izdavanje otpremnica,  evidencije o putnim i radnim nalozima, izrada ugovora za ponavljanje računa, radni nalozi. Za paušalne obrte KPR obrazac i PO-SD obrazac za lakše poslovanje.

Program olakšava posao pri vođenju baze klijenata s njihovim osnovnim podacima i kontaktima tako da ne morate pamtiti ili kupovati hrpu registratora, također imate uvid u karticu kupca pa stoga imate uvid koji klijent Vam donosi najviše posla, a koji najmanje i kako bi mogli u budućnosti poboljšati suradnju te shvatili njihove potrebe. Za olakšavanje svakodnevnog posla oko administracije otišli smo korak dalje i dodali mogućnost da se ponude i računi nakon izrade samo jednim klikom mogu poslati na email kupca, a možete ih i preuzeti ili poslati sebi na email adresu za arhiviranje ili proslijeđivanje Vašem knjigovodstvenom servisu.

Fiskalna blagajna MaliUred i digitalizacija Vašeg poslovanja

Kako je nastao MaliUred

Iz potrebe za vlastito poslovanje napravili smo ovaj jednostavan software. Nastao je zato što nismo uspjeli pronaći software koji bi nam bio jednostavan za korištenje i koji bi bio dostupan 24/7 s bilo kojeg računala, tableta ili mobitela. Kako smo u razgovoru s drugim tvrtkama shvatili da imaju i oni identičan problem, te da poslovanje vode u Microsoft alatima (Word, Excel), odlučili smo napraviti software dostupan i za njih putem jednostavne SaaS usluge (Software As A Service).

Koji je cilj MalogUreda?

Njegova svrha je olakšavanje poslovanja za sve pravne i fizičke subjekte (dakle, idealni alat za male tvrtke, obrtnike, opg-ove, freelancere, odvjetničke urede, udruge i sportska društva).

MaliUred je za svoje korisnike dostupan u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg računala, tableta ili mobilnog uređaja (pametnog telefona). Sve što je potrebno za njegovo korištenje je stabilna internet konekcija, noviji preglednik/browser i e-mail adresa s kojom ćete se registrirati.

MaliUred je siguran software, koji svakodnevno radi backup podataka, i koji se brine da podaci koji su unešeni u njega ostanu zaštićeni.

MaliUred prati poslovanje, evidentira kupce, prati dospjele račune koji su izvan valute, generira izvješća, sprema PDF kopije računa, upravlja s proizvodima, fiskalizira račune i još mnogo toga. 

Čvrsto se držimo ideje da MaliUred zamjeni papire te u potpunosti digitalizira Vaše poslovanje. Vjerujemo da je mnogo lakše raditi sa digitalnim sadržajem nego u standardnom papirnatom obliku jer na ovaj način uvijek imate pristup svim dokumentima te kroz tražilicu i razne filtere vrlo brzo dođete do traženog dokumenta dok bi papirnati document tražili po registratorima i listali papir po papir.

Kroz aplikaciju u svakom trenutku možete preuzeti račune na svoje računalo ili si poslati direktno na mail.

Nemojmo zaboraviti na prirodu I pokušajmo smanjiti potrošnju papira što više možemo jer se u svijetu potroši oko 50 milijuna tona papira samo za printanje.

Za malu investiciju vodite jednostavno, sigurno i osvješteno svoje poslovanje.

Budućnost MalogUreda

Maliured će se konstantno nadograđivati s funkcionalnostima koje su potrebne da bi mala firma mogla normalno funkcionirati. Svaki mjesec ili svakih par mjeseci kako završimo radove na nečemu unaprijeđujemo aplikaciju te slušamo Vaše potrebe i ideje kako usavršiti aplikaciju. Imamo jako puno ideja i planova za budućnost no ne želimo ništa odavati u ovom trenutku, ako želite ostati u toku s izmjenama zapratite nas na društvenim mrežama i popratite naš blog.

Započnite rad sa MalimUredom

Kako bi Vam olakšali početak korištenja MalogUreda registraciju smo olakšali koliko smo mogli te tražimo popunjavanje samo nužnih podataka. Svi korisnici pri registraciji dobijaju 30 dana besplatnog korištenja aplikacije MaliUred bez pitanja i obaveza. Isprobajte sve što Vas zanima, ako niste zadovoljni nakon isteka licence ne morate ništa poduzimati jer ne tražimo nikakve podatke za plaćanje tako da ne morate strahovati od automatske naplate za korištenu licencu. Registraciju možete započeti slanjem upita na podstranici zatraži ponudu ili kontakt.

Znamo da su svi počeci teški pa smo odlučili trajno izaći u susret novim poduzetnicima sa 50% popusta na godišnju licencu za prve dvije godine postojanja. Iskoristite ovu priliku koju nudimo i olakšajte si posao.

Standardna cijena godišnje licence je 500,00 kn bez PDV-a (66,36 EUR).

Ocjena za jednostavnost korištenja fiskalne blagajne MaliUred koju su nam korisnici ostavili je 10/10, stoga ne morate biti stručnjak za knjigovodstvo i znati sve zakone da bi koristili naš program. Naravno svima toplog srca preporučamo da uz korištenje našeg programa surađujete sa knjigovodstvenim servisima jer Vas oni mogu dodatno informirati i pomoći, a to se posebno odnosi na paušalne obrte koji nemaju obavezu imati knjigovođu no iz iskustva rada s našim klijentima se pokazalo da rad s programom MaliUred i u suradnji sa knjigovođama postižemo najbolje rezultate.

MaliUred - Online blagajna

Online računi i ponude.

Fiskalizacija i digitalizacija vođenja poslovanja.

095 876 4201

info@maliured.hr

MaliUred

© 2023 MaliUred. Sva prava zadržana. Razvija i održava Idea Verum.