HomeJednostavna fiskalna blagajna

Jednostavna fiskalna blagajna

MaliUred - Jednostavna fiskalna blagajna

Fiskalna blagajna je nužna svim subjektima koji prihvaćaju gotovinu kao način plaćanja kako bi se fiskalizacija računa provodila na siguran i jednostavan način. Fiskalizacija u prometu gotovinom je obavezna još od 2013. godine pa ukoliko planirate primati gotovinu, kreditne i debitne kartice ili druge slične načine plaćanja osim izravnog plaćanja na račun morate se pripremiti za proces fiskalizacije. Naša fiskalna blagajna Vam olakšava taj proces jer je proces fiskalizacije automatiziran i sve što Vam treba je certifikat za fiskalizaciju koji možete zatražiti od FINA-e a mi Vam možemo pomoći u tom koraku.

Online računi i fiskalizacija

Online računi s fiskalizacijom
Fiskalna blagajna - online računi i fiskalizacija

Online računi odnosno računi koje možete izraditi u programu MaliUred online iz svog web preglednika se automatski fiskaliziraju ovisno o načinu plaćanja koje postavite prilikom izrade računa, a pregled računa Vam je dostupan kada god poželite. 

Izravan pregled svih izdanih računa u sučelju programa Vam daje lakši način za kontrolu poslovanja i nadgledanje poslovnih prostora.

Ukoliko se račun ne fiskalizira kada ga izdate (recimo: greška u servisu fiskalizacije, gubitak interneta u tom trenutku) jednim klikom pokrećete ponovnu fiskalizaciju.

Vaši kupci ne moraju čekati fiskalizaciju već taj račun mogu preuzeti, a vi nakadno fiskalizirate kada Vam vrijeme dozvoli.

Morate pripaziti da račun koji ste izdali fiskalizirate u roku od 48 sati. Rok od 48 sati počinje teći od 00:00 sati sljedećeg dana.

Ako Vas zanima više o fiskalizaciji možete preuzeti PDF dokument koji je objavila Porezna uprava te je isti dostupan i na njihovoj web stranici porezna-uprava.hr

Evidencija i kontrola računa

Kao vlasnik ili poslovođa ovisno o Vašem internoj raspodjeli odgovornosti možete pratiti što se događa u svakoj poslovnici bez da ste fizički pristuni u poslovnici. Iz sučelja programa filtirajte online račune po poslovnici i pregledajte izdane račune ili ponude. Na ovaj način imate fleksibilnost i slobodu u nadziranju Vašeg poslovanja, sve što Vam treba je internetska veza i web preglednik.

Fiskalna blagajna i online poslovanje

Fiskalna blagajna za online poslovanje, ubrzajte i olakšajte rad pomoću naše jednostavne fiskalne blagajne koja nije samo fiskalna blagajna.

Uz maloprodaju podržavamo i veleprodaju ukoliko poslujete s drugim tvrtkama. Svi maloprodajni računi se automatski fiskaliziraju. Kako bi Vam ubrzali i olakšali rad imate mogućnost unosa klijenata s njihovim osnovnim podacima te karticu kupca/klijenta gdje možete pratiti suradnju i promet s kupcem. Račune i/ili ponude koje izradite možete automatski poslati na e-mail adresu kupca prilikom izrade računa tako da ne trebate gubiti vrijeme na traženje e-mail adrese određenog kupca, otvarati email aplikaciju i slati ručno dokumente.

Ako imate potrebu preuzeti račune i ponude na svoje računalo to je vrlo lako napraviti kroz program. Odaberite jedan ili više računa/ponuda te kliknite preuzmi ili pošalji na email i svi odabrani dokumenti će Vam biti dostupni u PDF formatu.

Program fiskalne blagajne osim računa i ponuda pruža module kao što su otpremnice, blagajnički izvještaj, konfigurator proizvoda i još mnogo toga o čemu možete saznati više na stranici upute.

Kontinuirano radimo na unaprijeđenju programa blagajne i sva Vaša pitanja ili prijedloge o blagajni možete poslati putem kontakt stranice.

 

Ukoliko ste zainteresirani za korištenje programa MaliUred ispunite podatke i zatražite ponudu na stranici zatraži ponudu.

MaliUred - Online blagajna

Online računi i ponude.

Fiskalizacija i digitalizacija vođenja poslovanja.

095 876 4201

info@maliured.hr

© 2023 MaliUred. Sva prava zadržana. Razvija i održava Idea Verum.