HomeCjenik

Cjenik

Probna verzija

Probna verzija

Besplatni probni period u kojem možete isprobati funkcije aplikacije MaliUred. Maksimalno trajanje probne licence je 30 dana, a zatražiti je možete na stranici zatraži ponudu.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumica pokušajte pronaći odgovor na stranici često postavljena pitanja ili nam se obratite putem kontakt obrasca.

Plaćena godišnja licenca 67 € (504,81 HRK)

Plaćena licencija traje godinu dana i iznosi 67,00 EUR (504,81 HRK) bez PDV-a na godinu. Moguće je zakupiti više od jedne godine gdje dobijate dodatnih 10% popusta na svaku slijedeću godinu licence.

U cijeni licence dostupne su slijedeće usluge:

67,00 EUR bez PDV-a / godina

Start-up popusti

Svi oblici poslovanja starosti do dvije godine ostvaruju 50% popusta na godišnju licencu. 

Tek planirate pokrenuti svoj posao i uzimate poticaje od zavoda, grada ili županije? Zatražite ponudu mi ćemo je rado poslati da uvrstite u svoj poslovni plan.

U cijeni godišnje licence bez dodatne naplate pružamo korisničku podršku postavljanja i pripreme profila. U slučaju fiskalizacije pružamo asistenciju pri traženju fiskalnog certifikata koji izdaje FINA te instaliranje certifikata u aplikaciju MaliUred. Pružamo edukaciju rada na aplikaciji da što brže shvatite kako raditi na aplikaciji i naučite gdje se što nalazi.