HomeOnline račun

Online račun

Što mislimo kada kažemo online račun?

Online računi s fiskalizacijom

Što mislimo kada kažemo online račun? Mislimo na prave račune koje izdajete svojim kupcima/klijentima samo što su u digitalnom formatu umjesto papirnatom.

Ono što je super kod digitalnog formata i aplikacije MaliUred je to što u svako doba dana imate pristup online računu kojeg možete iz aplikacije poslati na mail klijenta, isprintati ili preuzeti u PDF formatu.

Zgodna stvar kod transakcijskih računa je to što prilikom izrade PDF računa dobijate HUB3 barkod koji vaš klijent može skenirati mobilnom aplikacijom svoje banke zvano kao mbanking i platiti račun bez imalo muke na brz način. 

Sve je online! Dostupno bilo kada i bilo gdje. Dokle god imate internetsku vezu i uređaj koji ima web preglednik možete pristupiti svim Vašim podacima koji su spremljeni u našem programu za izradu računa i ponuda između ostaloga. Svi podaci su sigurni jer radimo svakodnevne sigurnosne kopije (backup) na serveru te je taj način puno sigurniji nego da držite sve podatke na Vašem uređaju jer često zaboravljamo napraviti kopije podataka na vlastitim računalima.

Sve što Vama treba za pristup aplikaciji i Vašem online računu je povezanost na internet i preglednik. Čak možete i preko mobitela.

Nama je važna preciznost, fleksibilnost, dostupnost i jednostavnost korištenja aplikacije tako da u svakom trenu možete pristupiti određenom izdanom online računu, poslati ga na odredište ili isprintati na vlastitom printeru.

Želiš znati više o aplikaciji MaliUred? Pročitaj malo više o našem viđenju aplikacije, za što je ona korisna iz naše perspektive.

MaliUred - Online blagajna

Online računi i ponude.

Fiskalizacija i digitalizacija vođenja poslovanja.

095 876 4201

info@maliured.hr

© 2024 MaliUred. Sva prava zadržana. Razvija i održava Idea Verum.