Nadogradnja sustava – Verzija 20220627.1.3.

Nove funkcionalnosti, verzija 20220627.1.3.

Poštovani čitatelji, saznajte više što nova verzija 20220627.1.3. donosi u aplikaciju.

  • 1. Prilagodba za uvođenje EUR-a
  • 2. Tečaj konverzije
  • 3. Obavijest o isteku licence
  • 4. Preuzimanje računa
  • 5. Izvoz računa na email

Prilagodba za uvođenje EUR-a

Od sada možete dvojno prikazati cijene na računima i ponudama. Prilikom dvojnog iskazivanja prikazat će se cijena u kunama i cijena u eurima te će biti prikazan tečaj konverzije. U ovoj verziji aplikacije MaliUred prikazivanje je proizvoljno, kako bi uključili ili isključili dvojno prikazivanje u izborniku odite na Postavke > Tvrtka.

Tečaj konverzije za račune u drugim valutama

Poboljšali smo preračunavanje tečaja konverzije pa je sada tečaj precizniji. Za potrebe izračuna koristi se HNB srednji tečaj na dan kreiranja računa.

Obavijest o isteku licence na email adresu

Kako bi smanjili situacije kada korisnik zaboravi na isticanje licence od sada će korisnici dobiti email podsjetnik prije nego licenca istekne. Ukoliko nastavljate koristiti aplikaciju možete produžiti licencu na vrijeme da ne izgubite pristup aplikaciji.

Preuzimanje računa

Na listi pregleda računa od sada imate opciju za odabrati jedan ili više računa nad kojima će te izvršiti neke od preddefiniranih akcija. U ovom slučaju preuzimanje na Vaše računalo. Odjednom možete preuzeti do 15 računa.

Izvoz računa na email

Uz preuzimanje računa također imate opciju poslati odabrane račune na Vašu email adresu. U ovoj opciji možete poslati više od 15 računa odjednom. Email s računima će stići na Vašu email adresu koju ste unjeli za Vaš korisnički račun.

MaliUred - Online blagajna

Online računi i ponude.

Fiskalizacija i digitalizacija vođenja poslovanja.

095 876 4201

info@maliured.hr

MaliUred

© 2024 MaliUred. Sva prava zadržana. Razvija i održava Idea Verum.