Posebna pogodnost – START-UP 50 % POPUSTA NA GODIŠNJU LICENCU!

START-UP 50 % POPUSTA NA GODIŠNJU LICENCU! – za sve do dvije godine starosti

Pozdrav svima, želimo Vam prenjeti ovu super vijest o START-UP pogodnosti koja Vam umanjuje cijenu godišnje licence za 50% ukoliko je vaš obrt, opg, udruga, d.o.o, j.d.o.o ili drugi oblici mlađi od dvije godine starosti.

Start-up popust 50%
START-UP 50% POPUSTA

Zbog jednostavnosti korištenja naša aplikacija pogodna je za sve obrtnike, male i srednje poduzetnike, opg-ove, te udruge i neprofitne organizacije.

Izrada online računa i ponuda na jednostavan i brz način te fiskalizacija bez previše muke. Račune je moguće izraditi iz postojećih ponuda bez ponovnog unosa podataka. Svi kreirani dokumenti dostupni su 24/7 s bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu, sve što vam treba su vaši pristupni podaci, internetska veza i web preglednik.

Ugovori i ponavljajuči računi nikad nisu bili lakši. Ispunite podatke ugovora i aplikacija će automatski napraviti račun za Vas.

Stvorite bazu klijenata i dobavljača te vodite lakšu evidenciju i statistiku pomoću kartice kupca. Sve informacije na dohvat ruke!

MaliUred je spreman za dvojno prikazivanje cijena u EUR i HRK pa bez brige možete proći razdoblje prilagodbe na euro.

Imajte sve informacije na jednome mjestu, vodite svoje poslovanje pomoću jedne aplikacije. Ako slučajno zapnete i dogodi Vam se neki problem naša korisnička podrška je tu za Vas!

Kako bi ostvarili ovu pogodnost, jednostavno nas kontaktirajte putem forme zatraži ponudu ili nazovite na broj 095 876 4201.

Olakšajte si poslovanje i uštedite vrijeme, kontaktirajte nas i zatražite ponudu.

MaliUred - Online blagajna

Online računi i ponude.

Fiskalizacija i digitalizacija vođenja poslovanja.

095 876 4201

info@maliured.hr

MaliUred

© 2024 MaliUred. Sva prava zadržana. Razvija i održava Idea Verum.