Fiskalna blagajna verzija 2.1.

Fiskalna blagajna - nadogradnja 30.09.2022.

Fiskalna blagajna 2.1. nadogradnja

MaliUred fiskalna blagajna će biti nadograđena na verziju 2.1. 30.09.2022. te neće biti dostupna za rad od 19 sati do 24 sata. 

Što donosi 2.1. fiskalna blagajna?

  1. Radni nalog
  2. Unaprijeđenje obavijesti unutar fiskalne blagajne
  3. Priprema za API spajanje i woocommerce integracija
  4. Statistika prodanih proizvoda ili usluga
  5. Uvoz proizvoda u .csv obliku
  6. Cjenik
  7. Ulazni računi

1. Radni nalog

Dodajemo novi modul za izradu radnih naloga. Integrirano u fiskalnu blagajnu moći će popuniti podatke naručitelja, izvršitelja, proizvode iz već postojećih izvora. Radni nalog se može izvesti u PDF formatu ili poslati na email zaposlenika.

2. Obavijesti unutar fiskalne blagajne

Nadogradili smo već postojeću funkcionalnost obavijesti unutar fiskalne blagajne da imate bolji pregled i kontrolu nad obavijestima.

3. API priprema i woocommerce webshop integracija

Započeli smo radove na API integraciji. Kada API integracija i woocommerce webshop integracija budu spremne za korištenje biti će te obaviješteni. Veselimo se ovoj nadogradnji jer će nam pružiti još više mogućnosti kako da se povežemo s Vama i dodatno Vam olakšamo poslovanje.

4. Statistika prodanih proizvoda ili usluga

U postojeću statistiku smo dodali novi odjeljak koji će Vam dati bolji uvid u Vašu prodaju. Sve proizvode ili usluge koje prodate možete pratiti na mjesečnoj ili godišnjoj razini. Za usporedbu dodali smo i prikaz prodaje trenutnog mjeseca za prošlu godinu i najprodavanijeg proizvoda ili usluge prošle godine.

Na ovaj način možete saznati što Vam je popularno, a na što se trebate fokusirati da unaprijedite ostali asortiman.

5. Uvoz proizvoda u .csv obliku

Za brži i lakši unos većeg broja proizvoda u fiskalnu blagajnu omogućili smo uvoz u .csv obliku. Sve potrebne informacije koje datoteka treba sadržavati su dostupne unutar fiskalne blagajne te imate dostupan jedan primjer dokumenta koji možete pregledati ili preuzeti.

6. Cjenik

Novi modul Cijenik će prikazati sve vaše proizvode i usluge koje ste spremili u fiskalnoj blagajni te će Vam ih prikazati u tablici sa svim podacima. Moguć je izvoz u PDF obliku kojeg možete isprintati i koristiti u svojoj poslovnici. Također ako imate web stranicu možete “otključati” cjenik tako da pdf možete prikazati iz fiskalne blagajne na nekoj drugoj lokaciji pomoću hiperveze.

7. Ulazni računi

Novi modul Ulazni računi će Vam dobro služiti za praćenje potrošnje Vašeg poduzeća. Imat će te bolji uvid u svoje troškove i veću kontrolu nad njima. Za svrhu knjiženja ulaznih računa imat će te sve račune na jednom mjestu do kojih uvijek možete doći i poslati svom knjigovodstvenom servisu na vrijeme.

Omogućili smo upload jednog priloga/privitka koji smo zamislili da si možete sačuvati sliku ili sken originalnog računa no u pravilu slobodni ste priložiti bilo koju sliku do 3mb veličine.

MaliUred - Online blagajna

Online računi i ponude.

Fiskalizacija i digitalizacija vođenja poslovanja.

095 876 4201

info@maliured.hr

© 2024 MaliUred. Sva prava zadržana. Razvija i održava Idea Verum.